Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Vergelijk vakantieverblijven

2 parken 13 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantie België| Roompot Vakanties biedt u de mooiste vakantieparken, vakantiehuisjes en bungalows!

2 parken 13 Verblijven

Samen genieten in beeldig België - Bekijk onze vakantieparken in België!

Dicht bij huis op vakantie, maar toch even helemaal weg? Dan is een vakantiehuis in België dé ideale vakantiebestemming. Met een prachtig aanbod aan mooie historische steden als Gent, Antwerpen en Brugge, fraaie natuur in de Ardennen en een kuststrook vol leuke badplaatsen en heerlijke stranden. Dat alles is te beleven vanaf een van de bungalowparken in België die Roompot voor u in de aanbieding heeft. Met alle aanwezige faciliteiten komt het hele gezin volledig aan z’n trekken.

Samen genieten in West-Vlaanderen
Deze westelijke provincie in België biedt een mooie afwisseling tussen ontspanning en vermaak. Langs de lange kuststrook vindt u vele heerlijke stranden bij badplaatsen als Oostende en Knokke. De aangrenzende duingebieden lenen zich perfect voor prachtige fiets- en wandeltochten. In Plopsaland De Panne komen kinderen oog in oog te staan met hun helden van Studio 100, van K3 tot Kabouter Plop. Voor een dagje stad is het historische en gezellige Brugge een mooie bestemming. Bekijk het aanbod Roompot vakantieparken in West-Vlaanderen met ruime keuze aan mooie vakantiehuisjes in België.

Meer dan vakantieparken in België

Zoekt u een ander onderkomen voor uw vakantie in België? We hebben ook nog een aantal mooie stacaravans in België, chalets in België en appartementen in België voor u in de aanbieding. Ook voor last-minute boekingen bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn diverse bungalowparken in België met leuke aanbiedingen!